Honor Magic V2 Porsche Design kúpite už aj v Európe. Cena vyráža dych

Honor

Honor spolupracuje s dizajnérmi známej automobilky Porsche pri návrhoch vzhľadu vybraných modelov smartfónov, ktoré potom ponúka v exkluzívnej edícii pod názvom Porsche Design. Posledným výsledkom tejto spolupráce sú Honor Magic6 RSR Porsche Design a smartfón so skladacím displejom Honor Magic V2 RSR Porsche Design.

Mohlo by vás zaujímať:

PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR | Zdroj: HONOR

Obidva modely sa už začali predávať aj na európskom trhu, pričom skladací telefón sa dá objednať z českej oficiálnej stránky porsche-design.cz. Ak máte o exkluzívny smartfón záujem, tovar vám bezplatne doručia aj na Slovensko. Cena vám však poriadne prevetrá vašu peňaženku.

Honor Magic V2 RSR Porsche Design kombinuje najmodernejšie technológie s luxusným dizajnom inšpirovaným pretekárskymi autami. DNA Porsche je prispôsobené aj používateľské prostredie, ikony systému a animovaná tapeta je inspirovaná ikonickým zadným svetlom 911.

Telefón ponúka extra tenkú konštrukciu, v otvorenom stave dosahuje hrúbku iba 4,7 mm, v zatvorenom nepresahuje jeden centimeter. O odolnosť sa stará nanokryštalické sklo Rhinopower a nechýba certifikácia IPX4. Zariadenie tak zvládne jemné ošplechnutie vodou, napríklad dážď.  Samozrejmosťou je výkonný hardvér. Podrobnosti o výbave sa dočítate v našom článku, od svojho súrodenca Honor Magic V2 (recenzia) sa líši vyššou kapacitou RAM aj úložiska v prémiovej verzii 16 GB + 1 TB.

Honor Magic6 RSR Porsche Design

Honor Magic V2 RSR Porsche Design sa predáva vo farbe Agate Grey a má nastavenú cenovku na úrovni 2699 eur. V Európe sa začal predávať aj model so štandardnou konštrukciou Honor Magic6 RSR Porsche Design. Objavil sa na oficiálnej stránke Honoru vo Veľkej Británii, predstavili sme vám ho v tomto článku. Telefón je dostupný v dvoch farebných verziách Frozen Berry a Agate Grey, cena je stanovená na 1600 GBP, čo je približne 1800 eur.

Náš tip
Toto je TOP10 najvýkonnejších zabijakov vlajkových lodí za apríl 2024

 

Disqus Comments Loading...