Súťaž: Vyhrajte fitnes náramok HONOR Band 5 za jednu správnu odpoveď

Na našom webe práve spúšťame novú súťaž, v ktorej môžete vyhrať šikovný fitnes náramok Honor Band 5. Ak oň máte záujem, neváhajte a zapojte sa aj vy. Stačí odpovedať na súťažnú otázku a náramok môže byť váš.

Honor Band 5: Kvalita za rozumnú cenu

Honor Band 5 ponúka všetko to, čo by mal mať poriadny fitnes náramok. Chýbať nesmie krokomer, senzor srdcového tepu či špecialita v podobe senzoru okysličenia krvi. Poteší aj pekný farebný displej, ktorý je dobre čitateľný aj na priamom slnku. Navyše je dotykový.

Tešiť sa môžete aj na slušnú výdrž. Výrobca udáva až 15 dní, pri častom používaní sa môžete spoľahnúť na 8 – 10 dní bez nabíjačky.

Ako vyhrať nový fitnes náramok Honor Band 5?

Princíp je veľmi jednoduchý. Stačí správne odpovedať na súťažnú otázku a vyplniť svoje údaje v súťažnom formulári nižšie. Následne budete zaradení do žrebovania o fitnes náramok Honor Band 5. Odpoveď na súťažnú otázku nájdete napríklad v e-shope Tomtop, v našom teste alebo v našom podcaste.

Súťaž trvá od dnes, 22.10. do nedele, 27.10.2019 do polnoci. Po ukončení súťaže vyžrebujeme zo všetkých správne odpovedajúcich jedného šťastného výhercu.

Súťaž o HONOR Band 5 je ukončená

Pokiaľ sa vám súťažný formulár nezobrazuje, kliknite na tento odkaz.

Podmienky súťaže:
  1. Organizátor súťaže je portál MojAndroid.sk v spolupráci s e-shopom TomTop.com
  2. Pre zapojenie sa do súťaže je potrebné správne odpovedať na jednu súťažnú otázku a vyplniť svoje údaje vo formulári „Súťaž: Vyhrajte HONOR Band 5“ v rámci článku „Vyhrajte fitness náramok HONOR Band 5 za jednu správnu odpoveď“
  3. Súťaž začína 22. 10. 2019 a končí 27. 10. 2019 o polnoci. Zúčastniť sa môže každý len raz, duplicitné odpovede budú vymazané.
  4. Vyžrebovaný súťažiaci vyhrá hlavnú výhru – náramok HONOR band 5
  5. Výherca bude vyžrebovaný do 31. 10. 2019, výhercu oznámime na stránke MojAndroid.sk.
  6. Zapojiť sa do súťaže môže každá fyzická osoba s trvalým pobytom na území Slovenskej republiky s vekom 18 a viac rokov v čase zapojenia sa do súťaže.
  7. Súťaže sa nemôžu zúčastniť vlastníci, zamestnanci organizátora a ich blízke osoby (v zmysle §116 OZ), ani iné subjekty spojené s organizáciou tejto súťaže a ich blízke osoby.
  8. Na výhru v súťaži nevzniká právny nárok. V zmysle § 845 Obč. zákonníka v platnom znení nemožno výhru vymáhať a to ani prostredníctvom súdu.
  9. Výhry zo súťaže sú predmetom dane z príjmov fyzických osôb v zmysle zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov a výhercovia sú povinní pri zdanení výhry postupovať podľa toho zákona. Výhry, ktoré výhercovia obdržia predstavujú výhry pred zdanením. Podľa zákona č 595/2003 Z.z. o dani z príjmov, výhry z reklamnej súťaže alebo žrebovania, ktoré neprevyšujú výšku 350 € zdaneniu nepodliehajú.
  10. Organizátor súťaže si vyhradzuje právo rozhodovať o všetkých otázkach týkajúcich sa tejto súťaže podľa vlastného uváženia a vyhradzuje si tiež právo kedykoľvek obmedziť, odložiť, prerušiť, zmeniť alebo zrušiť súťaž a jej pravidlá.
Disqus Comments Loading...