Očakávaný Google Pixel tablet sa objavil v reálnom svete. Toto sú živé fotografie

Google Pixel Tablet | Zdroj: Google

O tablete Google Pixel Tablet sa špekuluje už niekoľko rokov a spoločnosť Google nám na tohtoročnej konferencii I/O 2022 na chvíľu ukázala jeho podobu. Podľa portálu PocketNow sa teraz na internete objavili jeho živé fotografie.

Pixel Tablet bude slúžiť aj ako smart home reproduktor

Aj keď spoločnosť zatiaľ neoznámila dátum vydania zariadenia, tak potvrdila niektoré špekulácie, ktoré o ňom kolujú. Príkladom je skutočnosť, že poslúži aj ako smart reproduktor. To v podstate potvrdili aj nové živé fotografie prototypu tabletu, ktorý bol ponúknutý na predaj na službe Facebook Marketplace. Prvý skutočný pohľad na zariadenie odhaľuje aj niektoré ďalšie skutočnosti.

Pixel Tablet | Zdroj: PocketNow.com

Pixel Tablet zobrazený na obrázkoch má čierne rámy, na rozdiel od bielych, ktoré Google predstavil propagačných materiáloch počas konferencie. Podľa informácii na Facebook Marketplace sa tablet dodáva s nabíjacím dokom, ktorý z neho po vložení urobí smart reproduktor. Dokonca má podobný vzhľad ako zariadenie Google Nest.

Fotografie potvrdili niektoré špekulácie

Dokovacia stanica, ktorá je obalená v tkanej látke podobne ako smart reproduktory Nest od spoločnosti Google, obsahuje aj logo spoločnosti „G“. Na zadnej sa strane je potom nabíjací port pre pripojení nabíjacieho adaptéru a pogo piny na prednej strane pre pripojenie k tabletu. Na fotografiách je vidieť aj domovská obrazovka zariadenia, ktorá obsahuje verziu Pixel Launcheru optimalizovanú pre tablety.

Pixel Tablet | Zdroj: PocketNow.com
Pixel Tablet | Zdroj: PocketNow.com

Na ploche domovskej obrazovky je potom známy widget At a Glance, ktorý je súčasťou aj smartfónov Google Pixel. Špecifikácie na Facebook Marketplace tiež potvrdzujú, že tablet bude mať až 256 GB úložného priestoru. Ďalšia fotografia ukazuje, že predná kamera bude zabudovaná do horného rámu. Tablet sa bude dať nabíjať aj cez USB-C port na ľavej hrane. Nachádzajú sa tam aj mriežky reproduktorov a mikrofóny zariadenia.

Pixel Tablet | Zdroj: PocketNow.com

O ďalších parametroch sa stránka na Facebook Marketplaye nezmieňuje. Nedávne špekulácie však tvrdia, že tablet bude poháňaný čipsetom Google Tensor G2 a bude mať 10,95-palcový displej. K dispozícii budú aj dva 8 MP fotoaparáty so snímačmi Sony IMX355 na každej starne a stylus založený na technológii USI 2.0.

Náš tip
Meta dostáva ďalšie varovanie od EÚ, problémom je Facebook Marketplace
Disqus Comments Loading...