VIDEO Gear Watch Designer umožní vytvárať pozadia pre Samsung Gear S2

Inteligentné hodinky Samsung Gear S2 patria bez pochýb medzi najzaujímavejšie nositeľné zariadenia minulého roku. Absencia systému Android Wear ale spôsobila menšie množstvo aplikácií a možnosti prispôsobenia a aj napriek enormnej snahe vývojárov je potrebná pomoc samotných používateľov. Pre tých si Samsung nachystal šikovný nástroj Gear Watch Designer, ktorý umožní jednoducho vytvárať pozadia a ciferníky pre hodinky Gear S2 z pohodlia počítača bez nutnosti ovládať akékoľvek programovacie jazyky či náročné grafické nástroje.

Ide o skutočne zaujímavý nástroj, ktorý je aktuálne dostupný pre zariadenia s operačným systémom Windows a Max OS X. Okrem aplikovania a úpravy jednotlivých grafických prvkov vám umožní používať aj rôzne pravidlá, na základe ktorých sa vzhľad pozadia zmení. Môže ísť napríklad o pravidlo, ktoré mení dizajn pozadia na základe aktuálneho času, resp. úrovni slnečného svitu. Využiť tiež môžete funkciu na vytvorenie vlastnej PNG animácie a jej použitie pre pozadie na hodinkách.

Celkovo tak ide o veľmi atraktívny nástroj, ktorý by svojou jednoduchosťou mal zaujať skutočne široké spektrum majiteľov hodiniek Gear S2. Výsledkom by tak mala byť oveľa širšia ponuka pozadí pre hodinky a aj celkovo vyššia atraktivita tohto  zariadenia.

Zdroj: Samsung via SamMobile

Disqus Comments Loading...