Samsung Galaxy A5 2017 dostáva aktualizáciu na Android Oreo

Máme dobré správy pre fanúšikov Samsungu. Juhokórejská spoločnosť sa rozhodla aktualizovať smartfón strednej triedy, Samsung Galaxy A5 2017 na najnovší Android Oreo. Podľa oficiálneho vyjadrenia Samsungu, niektoré z modelov už aktualizáciu dostali a nejedná sa o žiadnu beta verziu, ale o plnohodnotný operačný systém.

Náš tip
Samsung Galaxy A5 2017: Nová definícia strednej triedy | RECENZIA

Aktualizácia má 1,3 GB, takže pokiaľ nemáte veľký dátový balík, odporúčame na jej stiahnutie využiť WiFi pripojenie. Je potvrdené, že v Európe sa dostala najskôr na rumunské zariadenia. V najbližších dňoch môžeme očakávať aktualizáciu pre Samsungy Galaxy A5 2017 aj v ostatných európskych krajinách.

Čo môžete očakávať?

Okrem spomínaného Androidu 8.0 Oreo, používatelia, ktorí aktualizujú, dostanú aj nové Samsung Experience 9.0 a aj aprílový bezpečnostný patch. Ak sa rozhodnete aktualizovať, odporúčame urobiť si zálohu dôležitých dát, ktoré v smartfóne máte a neradi by ste o ne prišli. O možnosti kompletného zálohovania Samsung Galaxy smartfónov sme vás informovali v tomto článku.

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...