Creative prichádza s novými bezdrôtovými slúchadlami. Majú kvalitný zvuk a dlhú výdrž

Zdroj: Creative

Značka Creative sa dlhodobo drží toho, čo jej ide najlepšie –  audio technika. Preto neprekvapí, že na trh uviedla dvojicu TWS slúchadiel Aurvana Ace a Aurvana Ace 2 s polovodičovými a plne kremíkovými meničmi MEMS. Výrobca o nich informoval v tlačovej správe.

Čistý zvuk a 24-hodinová celková výdrž

Séria Aurvana Ace, ktorá využíva ovládače xMEMS s 10 mm dynamickými meničmi, poskytnúť čistý zvuk so širšou frekvenčnou odozvou od 5 Hz do 40 KHz. Vďaka tomu poskytne realistický zvuk širokej škále audio výstupov, či už ide o hudbu, filmy alebo konferenčné hovory. TWS slúchadlá sú tiež vybavené technológiou LE Audio s kodekom LC3, rozhraním Bluetooth 5.3 a hybridným aktívnym potláčaním hluku (ANC).

Creative Aurvana Ace | Zdroj: Creative.com

Vďaka ANC a režimu okolia sa môžu slúchadlá bez problémov prispôsobiť akémukoľvek prostrediu. Sú tiež vybavené 6 zabudovanými mikrofónmi poháňanými technológiou Qualcomm cVc (Clear Voice Capture) na potlačenie šumu, čo zaručuje krištáľovo čisté hovory aj v hlučnom prostredí. Vďaka celkovej výdrži až 24 hodín (6 hodín na jedno nabitie) sú ideálne na dlhšie počúvanie. Taktiež majú certifikát IPX5, takže sú odolné voči potu.

Creative Aurvana Ace | Zdroj: Creative

Oba modely tiež podporujú rôzne zvukové kodeky vrátane LE Audio s kodekom LC3, SBC, AAC, AptX a AptX Adaptive, ktoré zabezpečujú kompatibilitu s rôznymi zariadeniami. Vyšší model Creative Aurvana Ace 2 ma navyše podporu kodeku Qualcomm aptX, ktorý prinesie slúchadlám bezstratový zvuk s vysokou realistickosťou pri 16-bitovej frekvencii (44,1 kHz).

Ceny a dostupnosť

Creative Aurvana Ace stoja 149,99 eur a sú k dispozícii na oficiálnych stránkach výrobcu. Za Creative Aurvana Ace 2 zaplatí zákazník 179,99 eur a sú taktiež dispozícii na oficiálnych stránkach.

Výrobca na trhu ponúka aj športové slúchadlá Creative Outlier Free Pro | Zdroj: Milan Menšík

Konkurencia

Hlavnou konkurenciou na trhu pre slúchadlá sú Samsung Galaxy Buds3 Pro Huawei Freebuds Pro 3.

Náš tip
SÚŤAŽ | Vyhraj smartfón v hodnote 500 € a licenciu ESET HOME Security Premium
Disqus Comments Loading...