Koľko aplikácií ste doteraz nainštalovali na svoj smartfón? | DISKUSIA

Zrejme už niekoľko rokov neplatí trend, na základe ktorého sme si inštalovali nové aplikácie prakticky každú chvíľu. Používatelia si už našli svoje obľúbené aplikácie a mnohí z nich skúšajú niečo nové iba zriedka. Ak ste ale dlhoročnými používateľmi systému Android, alebo patríte medzi súčasných náročných používateľov, možno by vás zaujímalo, koľko aplikácií ste si už stiahli z obchodu Play dokopy.

Náš tip
Koľko máte nainštalovaných aplikácií vo svojom smartfóne? | DISKUSIA

Zoznam týchto aplikácií nájdete jednoducho v obchode Play vo vašom smartfóne. Stačí prejsť do sekcie Moje aplikácie a nechať si zobraziť všetky aplikácie. Tu ale neuvidíte celkový počet aplikácií, aj keď ľahko môžete nájsť staršie aplikácie, na ktoré ste už možno úplne zabudli.

Google ale informáciu o celkovom počte nainštalovaných aplikácii zverejňuje na stránke Google Dashboard. Tu nájdete množstvo zaujímavých informácií o vašom Google profile, ako napríklad počet konverzácií v Gmaili, počet fotiek v aplikácii Fotky Google a množstvo ďalšieho. Na jednom z riadkov nájdete aj celkový počet nainštalovaných aplikácii v histórii vášho Google účtu.

Samozrejme, ide o aplikácie stiahnuté z obchodu Play. Ak ste si v minulosti inštalovali aplikácie z iných zdrojov, tieto tu neuvidíte. Ako môžete vidieť, my sme aplikácií zatiaľ vyskúšali skutočne veľa, no tiež platí, že v poslednej dobe ich nie je ani zďaleka toľko, ako pred 2-3 rokmi. Bude mať niekto z vás vyššie číslo? Pochváľte sa v komentároch pod článkom :-)

Disqus Comments Loading...