MojAndroid

Google patrí medzi najpopulárnejších zamestnávateľov na svete. Svojim zamestnancom dáva často toľko výhod a bonusov, že zabúdajú na súkromný život a domov chodia iba spať. Sú však výnimky, ktoré si potrpia na svoju rodinu. Jedným z týchto ľudí je aj otec “bez mena”, ktorý má veľmi šikovnú 6 ročnú dcéru Katie. Tá mu totižto dokázala vybaviť týždeň dovolenky tým, že napísala list jeho šéfovi. V ňom stojí:

Milý Google pracovník.

 

Mohol by si prosím dať ockovi jeden deň voľna, keď stále chodí do práce?

Najlepšie, keby dostal voľno v stredu. Stále má totižto voľno iba v sobotu.

 

Od Katie.

 

PS: Ocko má vtedy narodeniny!

PPS: Však vieš, že je leto!

google-dcera

Jej emotívny list nenechal chladným nikoho v kancelárii nadriadeného a na jej prosbu jej odpísal priamo Daniel Shiplacoff, šéf jej otca:

Milá Katie.

 

Vďaka za tvoju pozornú pripomienku a žiadosť.

Tvoj ocko tvrdo pracoval na dizajne mnohých pekných a príjemných vecí pre Google a milión ľudí po celom svete.

Pri príležitosti jeho narodenín, a s priznaním dôležitosti pre voľné stredy počas leta, mu dávame voľno na celý prvý júlový týždeň.

 

Užite si to!

Daniel Shiplacoff

google-sef

Tento príbeh je len dôkazom toho, že aj Googlu záleží na rodine a súkromnom živote svojich zamestnancov. Pravosť týchto listov potvrdil pre zahraničné médiá priamo Shiplacoff. My už len dodáme, že by podobných zamestnávateľov mohlo byť viac aj na Slovensku.

Zdroj: DailyMail

23.6.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+