MojAndroid

Veľká futbalová udalosť roka sa už blíži a odštartuje už dnes večer 12. júna 2014 v Brazílii. Proti sebe sa postavia najlepšie tímy z celého sveta a bojovať sa bude o titul majstra sveta. Ak patríte medzi futbalových fanúšikov, ktorí si nedajú ujsť žiadny zápas a chcete mať všetky informácie vždy po ruke, tak tento článok je určený práve pre vás. Nájdete tu niekoľko tipov na užitočné aplikácie, pomocou ktorých môžete sledovať aktuálne dianie  v Brazílii naživo, či už prostredníctvom video streamu alebo informácií uvádzaných vo forme textu.

FIFA

FIFA_-_Aplikácie_pre_Android_v_aplikácii_Google_Play FIFA_-_Aplikácie_pre_Android_1 Majstrovstvá-sveta-futbal- 10

Oficiálna aplikácia FIFA ponúka prehľadné a pekne spracované používateľské prostredie, z ktorého môžete sledovať všetky prebiehajúce šampionáty po celom svete. Aktuálne novinky sú zobrazené vo veľkých náhľadoch, prípadná galéria alebo video sú označené ikonou. Sekcia venovaná svetovému šampionátu obsahuje informácie o skupinách, jednotlivých tímoch, hráčoch a zápasoch. Nájdete tu aj niečo o mieste, kde sa zápasy budú odohrávať, ako aj ďalšie zaujímavé novinky z miesta diania. Samozrejmosťou sú aj notifikácie, ktoré môžu upozorniť na strelený gól, penalty, udelené červené karty, či konečný výsledok zápasu.

Verzia: 4.0.236
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.0.236
Aktuálna cena: Zdarma

FotMob – World Cup 2014 Brazil

Majstrovstvá-sveta-futbal- 11 Majstrovstvá-sveta-futbal- 12 Majstrovstvá-sveta-futbal- 13

Za oficiálnou aplikáciou FIFA funkciami a spracovaním nezaostáva ani FotMob – World Cup 2014 Brazil. Ten po spustení obsahuje tri hlavné obrazovky, ktoré obsahujú rozpis všetkých dôležitých zápasov zo sveta futbalu. Nájdete tu samozrejme aj sekciu FIFA World Cup 2014, v ktorej môžete zistiť aktuálny stav tímov v tabuľkách, ako aj rozpis zápasov s ich výsledkami. Ani tu nechýbajú nastaviteľné notifikácie, zaujímavosťou sú potom aj živé komentáre expertov, ktoré vám priblížia dianie v zápase v prípade, ak ho nemôžete sledovať v televízii.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Onefootball Brasil – World Cup

Onefootball_Brasil_-_World_Cup_-3 Onefootball_Brasil_-_World_Cup_-2 Onefootball_Brasil_-_World_Cup_-_Aplikácie_pre_Android_v_aplikácii_Google_Play

Ďalšou obľúbenou futbalovou aplikáciou je Onefootball Brasil – World Cup, ktorá podobne ako predchádzajúce dva tituly ponúka veľmi pekne spracované prostredie, ale aj užitočné funkcie. Okrem základných informácií o zápasoch, tímoch a výsledkoch tu nájdete aj agregované správy zahraničných portálov Guardian, Goal.com a SkySports, ale aj videá z Youtube, či krátke správy zo sociálnej siete Twitter. Na rozdiel od predchádzajúcich dvoch však neponúka také detailné informácie o zápasoch. Nájdete tu však viac videí a zaujímavých správ.

eVýsledky

Majstrovstvá-sveta-futbal- 2 Majstrovstvá-sveta-futbal- 1

Pokiaľ si nepotrpíte na online prenos a dôležitými sú pre vás výsledky, tak by ste si mali nainštalovať aplikáciu s názvom eVýsledky. Tá je mobilným klientom rovnomennej webstránky, kde nájdete aktuálne výsledky z prebiehajúcich stretnutí. Nachádzajú sa tu však aj tabuľky, hodnotenia tímov, ich umiestnenie v lige a podobne. Celkovo ide o komplexnú aplikáciu obľúbenú medzi väčšinou športových nadšencov. Ako predošlé tituly, aj tento je dostupný bezplatne.

Verzia: 2.26.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.26.0
Aktuálna cena: Zdarma

Sport.sk & Nike

Screenshot_2014-06-12-10-00-27 Screenshot_2014-06-12-10-00-48

Ak si radi na zápasy aj stavíte, rozhodne neprehliadnite titul Sport.sk & Nike. Ten vám okrem aktuálnych výsledkov zápasov prináša aj možnosť online stávok cez stávkovú kanceláriu Nike, takže nemusíte nikde chodiť a môžete stávkovať priamo z pohodlia domova. Aplikácia zaujme aj prehľadným dizajnom a praktickými funkciami, pričom je dostupná bezplatne.

Sledujte zápasy online

Ak chcete byť skutočne v centre diania, určite si zapnite TV a pozerajte live prenos priamo z Brazílie. Ten môžete sledovať aj priamo na Andorid zariadeniach pomocou niekoľkých aplikácií dostupných pre Android. Nižšie nájdete odkazy na inštaláciu niekoľkých z nich, o ktorých si myslíme, že patria k tým najlepším a najspoľahlivejším.

Antik TV a aplikácie operátorov

Vyskúšať môžete aj online prenos Antik TV dostupný na adrese iphonetv.antik.sk. Ten ponúka 8 bezplatných staníc s online vysielaním v primerane dobrej kvalite. Riešením v tomto prípade môžu byť ale aj služby od operátorov – menovite Magio TV Go či Orange TV. Za ich používanie si ale budete musieť zaplatiť formou mesačného poplatku.

Náš tip
NÁVOD | Ako sledovať televíziu v mobile (1. diel) – iphonetv.antik.sk

Verzia: 3.5.32.4-release
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.5.32.4-release
Aktuálna cena: Zdarma

Futbal sleduje aj Google

Na prebiehajúce majstrovstvá sveta nazabudol ani Google, ktorý na Androide prináša informácie z tohto podujatia prostredníctvom Google Now. Ten poskytuje informácie o nadchádzajúcich zápasoch, ako aj ďalšie informácie. Vybrať si dokonca môžete obľúbené tímy, o ktorých vám bude Google prinášať aktuálne správy.

Majstrovstvá-sveta-futbal- 3 Majstrovstvá-sveta-futbal- 4 Majstrovstvá-sveta-futbal- 6

Používate na sledovanie online prenosov iné aplikácie? Napíšte nám do komentárov, ktoré to sú. 

12.6.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+