MojAndroid

Strieľačky, RPGčka, arkády a iné akčné kategórie hier sú skvelé na odreagovanie sa, no aj od tých je potreba si občas oddýchnuť. V tomto prípade odporúčame jednoduchú logickú hru Crystalux, ktorá má tendenciu precvičiť logické uvažovanie a vďaka príjemnej hudbe sa dostanete do pokojného stavu. Hra je dostupná zadarmo v obchode Google Play a spustíte ju na každom Androide so systémom vo verzii 2.3 a novším.

Crystalux ponúka celkom 90 rôznych levelov, ktoré začínajú od úplne jednoduchých rébusov a s narastajúcim číslom sa obtiažnosť samozrejme zvyšuje. V každej úrovni sa zobrazí hracia plocha s niekoľkými šesťuholníkmi, na ktorých sú vyobrazené kryštály rôznych farieb, tvarov a odlišnou orientáciou. Tieto šesťuholníky treba usporiadať tak, aby sa vo finálnej podobe vytvoril požadovaný tvar z kryštálov. Hra vás tiež sprevádza vtipnými výrokmi, ako napríklad “aj moja stará mama dokázala prejsť túto úroveň”.

Crystalux, Google Play, Android hry, Crystalux, Google Play, Android hry, Crystalux, Google Play, Android hry,

Hra Crystalux je naozaj jednoduchá, ponúka pekné používateľské prostredie, skvelú upokojujúcu hudbu a vynikajúce logické hádanky. Titul je navyše zadarmo, takže ak ste fanúšik tohto typu hier, neváhajte a stiahnite si ju prostredníctvom nášho widgetu.

Verzia: 2.3.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.3.1
Aktuálna cena: Zdarma
27.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+