MojAndroid

Informácie ohľadom vývoja ďalšieho Nexus tabletu sa v posledných dňoch začínajú objavovať čoraz častejšie. Z najnovších správ sme sa dozvedeli, že nový Nexus tablet by malo vyrobiť HTC. Pre CNET to potvrdil Rhoda Alexander zo spoločnosti IHS Technology. Novinka má ponúknuť vysoký výkon, čo sa odrazí aj na vyššej cene.

Podľa Alexandera sa má tablet začať vyrábať niekedy v júli alebo auguste, pričom objem výroby nemá byť vysoký. Dôvodom majú byť práve high-end špecifikácie zariadenia, ktoré poženú cenu nahor. Tá by podľa všetkého mala presiahnuť hranicu 300 dolárov. Iná správa pochádzajúca z portálu Digitimes zas potvrdzuje fakt, že nový Nexus by mal ponúknuť uhlopriečku displeja s veľkosťou 8,9 palca a minimálne s rozlíšením na úrovni 2K (2560×1600 px). Google by však nemal zanevrieť ani na menší 7 palcový Nexus. V tomto roku sa tak pravdepodobne dočkáme nástupcu Nexusu 7 (2013), ako aj nového produktu, ktorý má konkurovať väčším tabletom. Čo z týchto informácií sa ukáže ako pravdivé, to sa uvidí v najbližších mesiacoch. Každopádne, boli by sme radi keby boli pravdivé.

20.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+