MojAndroid

Jednoduchá hra s retro grafikou Flappy Bird sa stala fenoménom a napriek jej náročnosti ju hrali milióny hráčov po celom svete. Aj keď ju jej tvorca, vietnamský programátor Nguyen Ha Dong z obchodu Google Play stiahol, stále existuje množstvo jej viac či menej vydarených klonov. Jedným z nich je aj Ficko Bird, hra od slovenských autorov a zasadená do slovenských reálií.

Náš tip
Sága Flappy Bird – cesta jednoduchej hry až na samotný vrchol

Herné princípy Ficko Bird sú totožné ako v pôvodnej hre, cieľom je teda doletieť, či skôr doskackať čo najďalej. Hra sa ovláda ficnutiami, teda dotykmi na displej. Namiesto zelených rúr sú tu však fľašky podobné Coca Cole, v pozadí je hrad podobný bratislavskému a hlavná postavička hovorí hlášky hlasom podobným Ficovmu. Pri prekonaní každej prekážky sa vám podarí ukradnúť jeden melón, cieľom je samozrejme získať ich čo najviac. Nám v redakcii sa napriek enormnej snahe podarilo ukradnúť len desať melónov, čo je v porovnaní s elitnými slovenskými hráčmi v tejto oblasti, ako iste uznáte, veľmi amatérsky výsledok.

Ficko Bird c Ficko Bird a Ficko Bird b

Hra Ficko Bird je zadarmo, reklamy sa zobrazujú aj počas hrania, ale nijako neprekážajú. K dispozícii sú dva stupne obtiažnosti, pričom na tej ťažšej je hra snáď ešte náročnejšia než jej predloha. Považujeme to však za klad, keďže kradnutie melónov ani v skutočnosti nie je žiadna brnkačka. Ak máte radi Flappy Bird, skúste si zahrať aj túto alternatívu a nezabudnite sa v komentároch pochváliť, koľko melónov sa vám podarilo ukradnúť:-)

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
19.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+