MojAndroid

Pred predstavením vlajkovej lode HTC nám neostávajú už takmer žiadne tajomstvá. Okrem toho, že pred oficiálnym uvedením smartfónu sme sa dozvedeli ako vyzerá a akú hardvérovú či softvérovú výbavu ponúkne, tak vieme aj to, kedy sa má začať predávať. Prekvapením je, že to má byť ešte v deň jeho predstavenia.

Náš tip
HTC One (2014): detailná špecifikácia a predajný plán

Nový HTC One, ktorý má byť odhalený 25. marca v Londýne, sa má do predaja dostať ešte v ten istý deň. Podľa obchodného reťazca Carphone Warehouse bude smartfón dostupný od 16:00. Zatiaľ nie je jasné, či ho exkluzívne bude ponúkať len zmieňovaný obchodný reťazec alebo sa objaví aj v iných obchodoch. Ak sa nový HTC One skutočne objaví na pultoch ihneď po predstavení, tak pôjde o šikovný krok taiwanského výrobcu. Predbehne tak aj Samsung a Sony, ktoré majú svoje vlajkové lode na trh uviesť až  v apríli. Už nám ostáva len dúfať, že rýchly príchod sa bude týkať aj Slovenska.

Zdroj: techcrunch

18.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+