MojAndroid

HTC One (2014), ktorý má byť predstavený o dva týždne je zrejme najhoršie stráženým tajomstvom v histórii spoločnosti. Každú chvíľu sa objavujú nejaké úniky. Včera sme sa dokonca dozvedeli na čo sú dobré dva fotoaparáty na zadnej strane zariadenia. Dnes vyplávali na povrch ďalšie informácie, ktoré prezrádzajú detaily špecifikácie a predajný plán s hlavnými funkciami zariadenia. Informoval o tom portál GSMarena.

Novinka HTC One (2014) ponúkne podľa správy konštrukciu s rozmermi  146,36 x 70,6 x 9,35 mm, takže bude o niečo hrubšia než nové zariadenia konkurencie. Váha bude 160 gramov a prítomná bude batéria s kapacitou 2600 mAh. Displej smartfónu bude mať rozmer 5-palcov a rovnaké rozlíšenie 1080p. O vyšší výkon sa postará 2,3 GHz Snapdragon 801, pričom vnútorná pamäť bude mať kapacitu 16 GB (10 GB voľných pre používateľa). Tentokrát bude však prítomný aj micro SD slot. Novinkou by sa mala stať aj nano SIM karta, podobne ako v prípade zariadení iPhone 5, 5c, 5s alebo Moto X. Súčasťou vybavenia má byť aj barometer.

Náš tip
Nový HTC One: Brožúra vysvetľuje na čo sú dobré dva fotoaparáty

O rozlíšení fotoaparátu správa neinformuje, no ostatné špecifikácie naznačujú podobnosť s aktuálnym modelom –  veľkosť snímača 1/3.0″, apertúra f/2.0 a veľkosť picelu 2µm. To by mohlo naznačovať, že rozlíšenie zostane na 4 MPx, no s istotou to zatiaľ tvrdiť nemôžeme. Smartfón bude zaznamenávať video v rozlíšení 1080p a vylepšení sa dočká aj predná kamera, ktorá tentokrát ponúkne 5 MPx. Nižšie si môžete ešte pozrieť spomínaný predajný plán.

htc one 2014 predajny plan

Spomenuté boli aj aplikácie, ktoré majú zamestnanci spoločnosti propagovať pri predstavovaní zariadenia.

htc one 2014 predajny plan 1

 

Zdroj: gsmarena

12.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+