MojAndroid

Ešte stále aktuálna vlajková loď taiwanského výrobcu dostáva v Európe už svoju druhú aktualizáciu založenú na Androide 4.4.2 KitKat. Aktualizačný balíček s číselným označením 4.19.401.11 má veľkosť približne 205 MB a okrem opravy menších chýb sa ako hlavné vylepšenie uvádza podpora pre viac wi-fi smerovačov (routerov). Aktualizácia pravdepodobne rieši aj bližšie nešpecifikované problémy v predchádzajúcej aktualizácii na KitKat, o ktorých HTC informovalo začiatkom marca s prísľubom ich rýchleho vyriešenia.

HTC One aktualizácia KitKat a HTC One aktualizácia KitKat b

Naše redakčné HTC One nám aktualizáciu automaticky neponúklo, po manuálnom skontrolovaní dostupnosti ju však našlo. Samotný proces aktualizácie prebehol bez akýchkoľvek problémov a trval menej ako päť minút. Pri zbežnej prehliadke sme nezaznamenali žiadne vizuálne zmeny v prostredí, ani v rýchlosti reakcií. Problém s pripojením na wi-fi sme nemali ani predtým, ak ste ho zaznamenali vy, budeme radi, keď sa vyjadríte v komentároch. Dostupnosť aktualizácie na vašom telefóne si môžete overiť v ponuke Nastavenia -> Informácie -> Aktualizácie softvéru.

Náš tip
HTC One dostáva Android 4.4.2 KitKat už aj na Slovensku

Zdroj: androidcentral.com

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
18.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+