MojAndroid

Google spoločnosť zaoberajúcu sa výrobou herných ovládačov mal kúpiť ešte v minulom roku v novembri. O akvizícii spoločnosti sme sa však dozvedeli až teraz, vďaka portálu PandoDaily. Green Throttle Games má vo svojom portfóliu herný ovládač, ktorý sa svojim vzhľadom a funkciami veľmi podobá na ten, ktorý nájdete aj pri Xboxe.

Google potvrdil, že súčasťou dohody medzi obidvoma spoločnosťami je prechod dvoch spoluzakladateľov Green Throttle Games do Mountain View. Otázne stále ostáva, aké kroky plánuje internetový gigant podniknúť po akvizícii. Špekuluje sa, že v budúcnosti by mohol ponúknuť Android TV box, ktorý by vybavil herným Bluetooth ovládačom. Je možné, že Google sa v dohľadnej budúcnosti zapojí aj do boja herných konzol s Androidom. Či sa tak ale skutočne stane a čo presne zamýšľa s Green Throttle Games ostáva zatiaľ nezodpovedané.

242380v2

Zdroj: engadget

12.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+