MojAndroid

Z dôvodu plánovaných technických prác bude v nedeľu, 9. 3. 2014, krátkodobo nedostupná sieť Orangeu a jej služby.

V čase od 01:00 hod. do 01:15 hod. budú nedostupné všetky mobilné hlasové i dátové služby Orangeu na západnom Slovensku a časti stredného Slovenska. Výpadky sa budú týkať spádových oblastí Bratislava, Nitra, Trenčín, Nové Zámky, Trnava, Senica, Levice, Nové mesto nad Váhom, Bojnice a Dunajská Streda. V uvedenom čase nebude možné dovolať sa v daných regiónoch cez sieť Orangeu ani na núdzové linky 112. Dostupné však budú  samozrejme cez siete ostatných operátorov, keďže pri volaní na núdzové linky je možné použiť aj sieť konkurenčného operátora, prípadne volať aj bez SIM karty.

V čase medzi 1:15 hod. do 2:15 hod. nebude možné krátkodobo prijímať hovory. V prípade dlhšej nedostupnosti operátor odporúča vypnúť a zapnúť zariadenie.

Zdroj: orange.sk

8.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+