MojAndroid

Dnes niekoľko zariadení (vrátané tých, ktoré máme dostupné v redakcii) získalo aktualizáciu Facebooku na verziu 6.0, ktorý prináša zásadnú zmenu v dizajne aplikácie. Tá je po novom spracovaná vo flat štýle a prináša niekoľko noviniek nielen z dizajnovej, ale aj funkčnej stránky. Novú verziu Facebooku by ste formou aktualizácie mali získať v najbližších hodinách (až dňoch) a pokiaľ vám ju Obchod Play neponúkne automaticky, skontrolujte ju manuálne. Ak máte verziu Facebooku zhodnú s tou našou, musíte na aktivovanie nového dizajnu počkať niekoľko dní. Facebook tak robí cez svoje vzdialené servery.

Náš tip
AKTUALIZOVANÉ | Testovacia verzia aplikácie Facebook 4.0 odhaľuje zmeny dizajnu [APK]

Facebook-6.0-1 Facebook-6.0-3 Facebook-6

Nový Facebook 6.0 prichádza s niekoľkými novinkami. Tie sa dotkli tak hlavnej obrazovky, ako aj bočného menu, kde je rovnako dostupná nová, jednoduchšia grafika. Zmenu môžeme badať aj pri zobrazení komentárov, či pri ďalšom pohybe v aplikácií, ktorá okrem nového dizajnu prináša aj vylepšenia po výkonnostnej a funkčnej stránke. Dostali ste aktualizáciu na Facebook (alebo ste si ho manuálne nainštalovali) aj vy? Napíšte nám do komentárov, aké zmeny v aplikácii nachádzate a aký z nej máte pocit.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

17.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+