MojAndroid

Aktualizované: Zdá sa, že nový vzhľad v aplikácií musí byť aktivovaný zo strany sociálnej siete Facebook. Zatiaľ ho teda po nainštalovaní aplikácie nie je možné vyskúšať.

Portálu AndroidPolice sa podarilo získať nadchádzajúcu verziu mobilnej aplikácie Facebook 4.0, ktorá prináša celkom nové používateľské prostredie s flat dizajnom. Ak zoberieme do úvahy posledné zmeny chatovacej aplikácie Facebook Messenger, nie je vôbec prekvapivé, že hlavná aplikácia sociálnej siete dostane úpravy.

Facebook 4 znema dizajnu Android Facebook 4 znema dizajnu Android Facebook 4 znema dizajnu Android

Najväčšiu zmenu predstavuje titulná časť aplikácie, ktorá má nové ovládacie prvky. Úplne hore vidíme názov sekcie, v ktorej sa používateľ nachádza a vpravo je tlačidlo pre vyhľadávanie a zobrazenie kontaktov. Pod modrým panelom sa nachádza päť ikon pre Novinky, žiadosti o priateľstvo, správy, notifikácie a menu, pričom pôvodné tlačidlá Status, Photo a Check In boli presunuté do spodnej časti obrazovky.

Ak by ste sa rozhodli vyskúšať novú verziu, nižšie nájdete inštalačné APK, ktoré si môžete stiahnuť do svojich zariadení. Aktuálnu verziu by ste však mali najskôr odinštalovať, aby nevznikli zbytočné problémy.

Zdroj: AndroidPolice

23.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+