MojAndroid

Nie ste spokojní s natívnou aplikáciou pre SMS, ktorú vo svojom Androide používate? Alebo máte najnovší Android a aplikácia pre SMS spojená s Hangouts vám nevyhovuje? Tak vyskúšajte Hello SMS. Ide o novinku v Obchode Play, ktorá zvláda svoju úlohu viac než dobre a nasleduje najnovšie trendy v grafickej aj funkčnej oblasti. Vo svojej kategórii aplikácií nájde len málo premožiteľov.

hello-sms

Hello SMS je prvá SMS aplikácia s prostredím rozdelením na záložky, ktoré sa nachádzajú v ľavej časti obrazovky. Pohyb medzi správami je tak rýchlejší a jednoduchší, pričom vám aplikácia pomôže aj s orientáciou medzi stovkami správ, ktoré vo svojom Android smartfóne spravujete. Výhodou sú tiež intuitívne skupinové správy, jednoduché zdieľanie multimédií cez MMS či malé okrúhle avatary, pomocou ktorých ľahšie spoznáte kontakty, s ktorými si píšete. Praktickou je tiež možnosť odpísania na prichádzajúcu SMS priamo z notifikačnej lišty, rýchla skratka pre vytočenie kontaktu alebo jednoduché označenie správy za prečítanú. Okrem toho aplikácia ponúka naozaj pekné grafické spracovanie a zaujme aj tým, že je so všetkými svojimi funkciami dostupná bezplatne. Hello SMS si môžete stiahnuť pomocou nášho odkazu nižšie.

13.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+