MojAndroid

Ak ste v posledných dňoch zaznamenali problémy pri sťahovaní aplikácií z obchodu Play, tak ste neboli sami. Viacerí používatelia totižto hlásili chybu s kódovým označením “403”, ktorá má čo to dočinenia s právami na prístup k obsahu. Samozrejme chyba nebola(je) na vašej strane, ale na serveroch spoločnosti Google. Ten na jej opravení už pracuje a čoskoro by mala byť odstránená úplne.

google-play-logo

Presný pôvod chyby nie je známy, no z času na čas sa podobné problémy na obchode Play objavia. Google ich však zvykne pomerne rýchlo opraviť. Niektorým používateľom sa podarilo chybu opraviť jednoduchým vymazaním konta z telefónu a opätovným prihlásením, nie je však zaručené, že tento spôsob bude fungovať aj na vašom zariadení. Lepšie preto bude, ak chvíľu ešte počkáte.

Ako ste na tom vy? Zaznamenali ste kód chyby “403” aj na vašom smartfóne či tablete?

Zdroj: androidcentral

12.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+