MojAndroid

Začiatkom mesiaca sme vám priniesli prvé fotografie ďalšej vlajkovej lode HTC One 2, inak známej pod kódovým označením HTC M8. Tieto ukazovali smartfón s displejom takmer bez rámika, ktorý bol vsadený do hliníkového tela s dizajnom veľmi podobným HTC One. Ruský portál HTCFamily však prináša novú fotografiu, ktorá vyvrátila všetky predchádzajúce špekulácie.

HTC One 2 M8

Na predchádzajúcej snímke sme mohli vidieť, že miesto kde je zobrazené logo spoločnosti pod displejom bolo odstránené a využité boli softvérové tlačidlá v rámci displeja. Týmto HTC mohol zmenšiť výšku zariadenia alebo zabudovať väčší displej, bez zmeny rozmerov. Táto nová fotografia, ktorú vidíte vyššie, však ukazuje presný opak. Nielen, že logo pod displejom zaberá zbytočný priestor, ale použité sú aj softvérové tlačidlá.

HTC-ONE-2-M8

Toto potvrdzujú aj ďalšie informácie od francúzskeho Nowhereelse, ktorý priniesol rovnaké fotografie softvérových tlačidiel nad logom HTC. Hoci fotografie pochádzajú zo spoľahlivých zdrojov, musíme ich brať s určitou rezervou a počkať si na oficiálne predstavenie zariadenia. Pevne veríme, že druhá generácia vlajkovej lode HTC sa bude uberať skôr v smere, ktorý sme mohli vidieť v prvej uniknutej fotografii.

Náš tip
Nové obrázky HTC One 2 (M8) ukazujú displej takmer bez rámika

AKTUALIZÁCIA

Ďalší zdroj priniesol novú fotografiu údajného HTC One 2, tentokrát bez spomínaného loga spoločnosti HTC. V tejto chvíli je ťažké určiť, ktorá z nich naozaj zobrazuje finálnu podobu smartfónu. Dúfame však, že sa bude jednať o druhý variant bez loga.

HTC-M8

Zdroj: phandroid

12.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+