MojAndroid

Minulý rok veľmi obľúbený smartfón, Huawei Ascend P6 (kódové označenie Sophia), by sa už v najbližších mesiacoch mal dočkať svojho nástupcu. Tešiť sa samozrejme môžeme na kvalitné spracovanú konštrukciu vyrobenú z hliníka, ale aj vylepšenú hardvérovú špecifikáciu. Táto by mala priniesť vylepšenia na všetkých frontoch. Doteraz sme sa mohli len domnievať, ako asi bude Ascend P7 od Huawei vyzerať. Dnes sa však na internete objavila prvá fotografia, ktorá má ukazovať jeho zadný kryt.

Huawei-P7-Sophia-1

Novinka sa svojim dizajnom nebude veľmi odlišovať od svojho predchodcu. Vzhľadom na použitie 5 palcového displeja však bude väčšia. Navyše, z fotografií môžeme vidieť, že zadná strana je pokrytá textúrou . Podľa doteraz známych parametrov bude P7 vybavený 5-palcovým TFT LCD displejom s Full HD rozlíšením a pod kapotou bude umiestnený čip HiSilicon Balong 910, ktorý integruje štvorjadrový procesor s taktom 1,6 GHz, 2 GB operačnej pamäte RAM a súčasťou bude aj 16 GB vnútornej pamäte s možnosťou rozšírenia prostredníctvom micro SD karty.

K ďalšej výbave modelu Huawei Ascend P7 sa zaradí podpora rýchlej mobilnej site LTE Cat 4 v pásmach 800/1800/2100/2500 MHz, 2460 mAh batéria a neznáma verzia Androidu s nadstavbou Emotion UI 2.0. Vylepšenia sa dočká aj zadný fotoaparát, ktorý ponúkne rozlíšenie 13 MPx, autofokus a LED blesk. Predný snímač má rozlíšenie až 8 MPx

Huawei-P7-Sophia-2

Zdroj: phonearena

7.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+