MojAndroid

V posledných dňoch akoby sa vrece roztrhlo so správami týkajúcich sa pripravovaného HTC One 2 (kódovo označovaný ako M8). Včera to bola prvá fotografia prednej strany, ktorá ukazovala displej takmer bez rámika, dnes je to údajný screenshot domovskej obrazovky.

htc-m8-home

Na obrázku máme možnosť vidieť domácu údajnú obrazovku Blinkfeed novej verzie používateľskej nadstavby HTC Sense 6.0. Hoci vyzerá veľmi presvedčivo, je tu niekoľko prvkov, ktoré mu nepridávajú práve na dôveryhodnosti. Prvým je netypické rozlíšenie obrázka 1023 x 1820 px, čo je o niečo menej ako ponúkajú bežné Full HD displeje (1920 x 1080 px). Presvedčivou nie je ani spodná časť obrázku, ktorá obsahuje známky manipulácie. Upozorňuje na ne portál Pocketnow.

m8-glitches

Ak ste teda dnes zazreli vyššie uvádzaný obrázok, pravdepodobne ide o podvrh. Nemusí byť však veľmi vzdialený od skutočného vzhľadu. Nový HTC One má totižto obsahovať softvérové tlačidla na displeji a vylepšení sa určite dočká aj samotný vzhľad používateľského prostredia.

7.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+