MojAndroid

Skupina Markíza uvádza na trh novú aplikáciu TVNOVINY.SK, ktorá umožňuje sledovať obsah rovnomenného spravodajského portálu na Android zariadeniach.

TVNOVINY.SK 2 TVNOVINY.SK 3 TVNOVINY.SK 1

Aplikácia zobrazuje obsah v prehľadnej forme na viacerých kartách, medzi ktorými sa dá listovať v horizontálnom smere. Karty obsahujú domáce i zahraničné spravodajstvo, šport, ekonomiku, šoubiznis, sekciu pre ženy a ďalšie tematické okruhy. Nechýbajú ani najzaujímavejšie reportáže z Televíznych novín Markízy a možnosť prehrávať videá priamo v prostredí aplikácie. Pomocou aplikácie je možné posielať do Markízy aj tipy na zaujímavé udalosti, stačí kliknúť na výraznú ikonu mikrofónu a odoslať mail na adresu somreporter@markiza.sk.

TVNOVINY.SK 4 TVNOVINY.SK 5

Pre bezproblémové fungovanie aplikácie TVNOVINY.sk je potrebný operačný systém Android vo verzii 2.3 alebo vyššej. V priebehu februára 2014 má pribudnúť verzia aj pre iOS a obsah aplikácie sa v blízkej budúcnosti rozšíri tiež o týždenný bezplatný videoarchív televízneho spravodajstva, prehľadný TV program či zdokonalenú verziu funkcie “Som reportér”. Zostáva dodať, že aplikácia TVNOVINY.sk je dostupná bezplatne v obchode Google Play.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

4.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+