MojAndroid

Vynikajúcou vlastnosťou Androidu je možnosť zmeniť si vzhľad domovskej obrazovky, či už prostredníctvom launcherov, widgetov, tém alebo živých pozadí. Práve z poslednej menovanej kategórie vám prinášame skvelý tip novinku v obchode Google Play – Mountains Now. Jedná sa o živé pozadie inšpirované grafikou služby Google Now, ktoré podporuje tzv. Parallax efekt.

Živé pozadie inšpirované Google Now Živé pozadie inšpirované Google Now Živé pozadie inšpirované Google Now

Živé pozadie ponúka veľmi peknú farebnú grafiku zobrazujúcu hory, oblaky a loď plávajúcu na rieke. Zobrazením ďalšej karty na domovskej obrazovke sa pozadie pohybuje a zaujímavý je aj spomínaný Parallax efekt, ktorý pri nakláňaní smartfónu alebo tabletu rovnako pohybuje pozadie a šikovne klame naše zmysly. Mountains Now ponúka aj niekoľko základných nastavení, ako je snímková frekvencia, počet oblakov na pozadí, rýchlosť pohybu a ďalšie.

Mountains Now je vynikajúce pozadie, ktoré sa hodí pre každé mobilné zariadenie s Androidom. Navyše je dostupné zadarmo v obchode Google Play, takže ak sa vám páči, stačí kliknúť na náš widget nižšie.

Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+