MojAndroid

V dnešnej dobe môžeme skonštatovať dve veci – každý je na Facebooku a len málokto rieši svoje súkromie a bezpečnosť na tejto sociálnej sieti. Ak vám však nie sú ukradnuté vaše osobné informácie, mali by ste si svoj profil na Facebooku upraviť tak, aby sa na internet dostalo len minimum informácií o vás a vašom živote. Ak nie ste bezpečnostný odborník, poslúži vám k tomu výborne aplikácia AVG Privacy Fix.

AVG-PrivacyFix1

AVG Privacy Fix vás po prihlásení sa do Facebook konta prevedie bohatými nastaveniami bezpečnosti, ktoré vám pomôžu eliminovať počet vonkajších zdrojov, ktoré môžu pristupovať k vášmu profilu a vašim informáciám. Nastaviť si môžete hneď niekoľko parametrov ako napríklad ľudí, ktorí môžu vidieť vaše príspevky a fotografie, stránky, ktoré môžu využívať vaše informácie či napríklad označenie vašej osoby na fotografiách iných ľudí. V aplikácii však nájdete niekoľko ďalších parametrov, ktoré vám pomôžu zvýšiť bezpečnosť a súkromie na najpopulárnejšej sociálnej sieti.

avg-pprivacy-fix-1

Aplikácia okrem svojich funkcií zaujme aj intuitívnym prostredím s jednoduchou grafikou. V Obchode Play je AVG Privacy Fix dostupná bezplatne a pokiaľ vám nie je vaše súkromie ukradnuté, môžete si aplikáciu nainštalovať pomocou nášho odkazu nižšie.

23.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+