MojAndroid

Spoločnosť Asus na veľtrhu spotrebnej elektroniky v Las Vegas získala niekoľko prestížnych ocenení 2014 CES Innovations Award. Nové produkty Asusu zaujali odbornú porotu tvorenú nezávislými inžiniermi, novinármi a dizajnérmi nielen technológiami, ale aj dizajnom, a to vo viacerých kategóriách. Celkovo získali produkty spoločnosti ASUS 17 ocenení, tie súvisiace aj s Androidom vyberáme nižšie.

asus_logo

ASUS Transformer Book Trio vyhral cenu 2014 CES Best of Innovations Award v kategórii Počítačový hardvér a komponenty. Toto ocenenie je vyznamenaním, určeným iba najkvalitnejším produktom v rámci danej kategórie. ASUS Transformer Book Trio, je ultraprenosné zariadene s dvomi operačnými systémami, ktoré môže byť používané v režime Windows 8/Android notebooku, 11,6-palcového Android tabletu alebo po pripojení PC Station dokovacej stanice k externému monitoru aj ako stolný Windows 8 počítač.

Náš tip
Asus na Slovensku uviedol hybrid Transformer Book Trio

Prehľad ocenených produktov

2014 CES Best of Innovations Award 

  • ASUS Transformer Book Trio

2014 CES Innovations Award

Prenosné multimediálne prehrávače a príslušenstvo 

Softvér a mobilné aplikácie 

Zdroj: Asus

10.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+