MojAndroid

Čo majú spoločné priznania a Android? Minulý rok ovládli slovenský trh. Android zariadenia sa už klasicky predávali najviac a priznania rôzneho druhu sa rozbehli ako voda z kopca na stránke www.priznaj.sk, kde si zvykli svoje najtajnejšie príbehy a priznania písať anonymne najmä študenti. Dnes je však doba moderná a treba sa prispôsobiť požiadavkám používateľov. Aj preto vám teraz predstavujeme aplikáciu Priznaj.sk pre Android smartfóny a tablety.

priznaj

Priznaj.sk je titul vytvorený v jednoduchom a inuitívnom motíve. Aplikácia obsahuje všetky priznania z oficiálnej webstránky a nechýbajú jej ani funkcie na ich jednoduché triedenie a vyhľadávanie. Oceňujeme moderné spracovanie aplikácie, ktoré možno vidieť najmä na bočnom menu a rozhodne sa nám páčia aj veselé farby a celkový dojem, ktorý na nás zanechala. Ak aj vy patríte medzi tých, čo si radi prečítajú zábavné, smutné ale i poučné príbehy z prostredia mládeže, rozhodne by vám titul Priznaj.sk nemal chýbať.

Aplikácia so slovenskými priznaniami je v Obchode Play dostupná bezplatne a pokiaľ vás zaujala, stiahnite si ju pomocou odkazu nižšie.

6.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+