MojAndroid

Hoci v Obchode Play je dostupných niekoľko naozaj dobre spracovaných herných titulov s tématikou pretekárskych automobilov, nie každý vás ohúri tak, ako Lunar Racer. Hra z dielne herného štúdia Noodlecake Studios poteší nielen svojim výborným spracovaním, ale aj tematikou, ktorou sú vesmírne preteky. Poviete si, že toto vás nemôže zaujať, no už po chvíli sa z tejto hry stane titul, ktorý si obľúbite.

lunarracerlogo-600x300

Lunar Racer je kreslená hra s motívom automobilových pretekov. Prostredie, v ktorom sa preteky odohrávajú, teda vesmír, však hre dáva odlišný charakter a svojim netypickým spracovaním zaujme naozaj každého hráča. Preteky sa odohrávajú na mesiacoch planét slnečnej sústavy, pričom na každom z nich je k dispozícii amatérsky, ale aj profesionálny level. Okrem odlišnej náročnosti tieto samozrejme ponúkajú aj rozdielne ohodnotenie bodmi, za ktoré si môžete vylepšiť svoje auto po vizuálnej a funkčnej stránke. K dispozícii je niekoľko desiatok levelov, ktoré sa odohrávajú v rôznych prostrediach a ponúkajú rozdielne tvarovaný povrch.

Samotné preteky prebiehajú po obvode mesiaca, čomu je prispôsobené aj ovládanie. Na displeji sa nachádzajú dve funkčné dotykové zóny. Vľavo dole spustíte gravitáciu, čím auto “pritiahnete” k povrchu mesiaca. Pravý dolný roh slúži ako nitro, teda zrýchlený pohon. Palivo na nitro získavate vykonavaním flipov (back-flip, front-flip) alebo dlhými skokmi. Na trati sa nachádza aj niekoľko bonusových bodov, v ktorých môžete získať rôzne vylepšenia, väčšinou na odstránenie súperov. Môžete po nich vystreliť raketu, nastražiť im mínu, prípadne môžete získať štít alebo bonusové palivo pre nitro.

lunar-racer-4

Plusom tejto hry je rozhodne aj jej grafické spracovanie, ktoré je síce jednoduché, no pútavé a nenáročné na výkon. Hra Lunar Racer je tak vhodná aj pre zariadenia s nižším výkonom a pokiaľ sa vám tento titul zapáčil, poteší vás aj to, že je dostupný bezplatne. Stiahnuť si ho môžete po kliknutí na odkaz nižšie, prípadne priamo cez Obchod Play vo vašom Android zariadení.

Verzia: 1.6
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6
Pôvodná cena: 4,99 €
Aktuálna cena: Zdarma

27.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+