MojAndroid

Na obchode Play sa po intenzívnom beta testovaní objavila nová aplikácia VSCO Cam. Ide o port aplikácie, ktorá sa na zariadeniach s iOS stala jedným z najpopulárnejších fotografických nástrojov. Pochváliť sa môže jednoduchým používateľským prostredím, ako aj množstvom filtrov a pokročilými funkciami pre úpravu. Na obchode Play je  pre smartfóny a tablety s Androidom 4.0 a vyšším k dispozícii úplne zadarmo.

VSCO CAm_ VSCO CAm_2 VSCO CAm_3

Aplikácia ponúka skutočne veľa možností ako fotografie upravovať. K dispozícii je niekoľko prednastavených efektov, ktorých intenzitu je možné regulovať priamo v aplikácii. Prétomné je aj nastavenie ďalších parametrov, ako expozície, teploty farieb, kontrastu, tieňov, ostrosti, zrnenia, či zvýraznenia niektorých farieb a tieňov. Na výber máte aj ďalšie položky vrátane možností snímky otočiť alebo orezať. Samozrejmosťou je, že vytvorené a upravené zábery môžete ďalej zdieľať na sociálnych sieťach alebo v iných v Androide dostupných službách. Samotná aplikácia obsahuje aj vlastné online úložisko pre fotografie nazývané Grid. Tu budete môcť uploadovať snímky po tom, ako sa zaregistrujete a aktivujete svoje konto. V aplikácii nájdete ešte aktuálne správy týkajúce sa aplikácie, ako aj galériu a obchod, v ktorom je možné zakúpiť ďalšie efekty.

VSCO CAm_7 VSCO CAm_5 VSCO CAm_6

Novinka je na obchode Play podobne ako väčšina aplikácií tohto druhu dostupná zadarmo. Obsahuje niekoľko pokročilých funkcií a aj keď používateľské prostredie sa nemusí zapáčiť každému, dá sa naň rýchlo zvyknúť. Poteší aj prítomnosť vlastnej siete Grid, ktorá však pravdepodobne upadne do zabudnutia u väčšiny používateľov. Platené efekty môžu byť pre niektorých používateľov na obtiaž, a radšej siahnu po free verziách aplikácií, ktoré na Androide ponúkajú množstvo efektov a nástrojov zadarmo. Ak však hľadáte zmenu alebo ešte nemáte svoju obľúbenú foto aplikáciu, tak VSCO Cam stojí minimálne za vyskúšanie.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

4.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+