MojAndroid

Ak často počúvate hudbu na svojich mobilných zariadeniach s Androidom a robíte popri tom inú činnosť alebo sa hráte hry, určite poznáte ten moment kedy chcete prepnúť skladbu alebo vypnúť hudbu no nechcete prepnúť na domovskú obrazovku. Elegantné riešenie pre tento problém prináša aplikácia SidePlayer, ktorá umožňuje jednoduché prepínanie skladieb alebo pozastavenie hudby z akejkoľvek obrazovky.

SidePlayer Android aplikácie

Po nainštalovaní je aplikácia schopná pracovať s rôznymi prehrávačmi hudby vrátane Google Play Music, PowerAmp, n7 player a ďalšími. Je potrebné však dbať na to, aby bol na pozadí spustený len jeden prehrávač. Pre zobrazenie ovládacích prvkov je potom potrebné už len potiahnuť prst z pravej časti obrazovky a opačne pre zasunutie tlačidiel. Toto funguje v akejkoľvek aplikácií alebo hre a to aj v prípade režimu celej obrazovky.

SidePlayer Android aplikácie SidePlayer, Android aplikácie SidePlayer, Android aplikácie

Hoci je SidePlayer dostupný zadarmo, jeho funkcionalita je obmedzená len na zobrazenie ovládacích prvkov. Kúpou PRO verzie sa však odomknú ďalšie funkcie ako zmena témy tlačidiel, zobrazovanie meta dát, zmena aktívnej oblasti pre vyvolanie ovládania a ďalšie vychytávky. SidePlayer sa vám však môže zapáčiť a preto odporúčame vyskúšať aspoň free verziu, ktorú si stiahnete napríklad pomocou nášho widgetu nižšie.

Verzia: 1.00.58
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.00.58
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: 1.00.58
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.00.58
Aktuálna cena: Zdarma

28.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+