MojAndroid

Ak patríte k ľuďom, ktorí si hneď ráno pred vstatím z postele pustia nejakú hudbu aby im pomohla prekonať ranný stav lenivosti alebo k tým, ktorí hľadajú nové a menej známe kapely, máme pre vás skvelý tip na Android aplikáciu – Band of the Day. Táto prináša čerstvú hudbu do vašich zariadení a vždy každý deň odhalí novú kapelu alebo umelca.

Aplikácia Band of The Day však nekončí len pri prehrávaní hudby. Ponúka totižto aj zaujímavé informácie o autorovi a tiež aj fotografie, videá, biografiu a ďalší obsah. Okrem toho si však budete môcť pozrieť aj predchádzajúcich vybraných autorov, vybrať si z podobnej tvorby a zdieľať svoje nové objavy na sociálnych sieťach. To všetko ponúka aplikácia vo veľmi sľubnom používateľskom prostredí.

Band of the day android aplikacie Band of the day android aplikacie Band of the day android aplikacie

Band of The Day je výborným riešením pre tých, ktorí chcú držať krok s najnovšími trendami v hudobnej brandži a mať tie najčerstvejšie informácie, hoci časovo sa tomu už nedokážu venovať v takej miere. Band of The Day ponúka svoje služby úplne zadarmo na celom svete a je dostupná pre Android zariadenia so systémovou verziou 4.0 a vyššou, pričom službu môžete využívať aj na webovom rozhraní tu. Aplikáciu si môžete stiahnuť napríklad prostredníctvom nášho widgetu nižšie. Odporúčame pozrieť si aj prezentačné video, ktoré vtipne ukazuje funkcie aplikácie.

27.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+