MojAndroid

Veľmi veľký záujem používateľov získavajú v obchode Google Play aplikácie určené pre fotografovanie, ktorých je skutočne hojné množstvo. K tým populárnejším patrí aj aplikácia s názvom Action Snap, ktorá umožňuje zachytávať akciu a pohyb. V krátkom časovom intervale (0,1 s – 5 s) dokáže zaznamenať 4 – 9 fotografii a spojiť ich do jednej výslednej snímky.

android aplikacie Action Snap

Aplikácia ponúka niekoľko možností usporiadania snímok napríklad v mriežke 3 x 3, 2 x 2 alebo v niekoľkých obdĺžnikoch vedľa seba. Po vytvorení snímky je dostupných aj niekoľko efektov vrátane LOMO, Sepia a ďalších. Vytvorené snímky je samozrejme možné zdieľať, no v tomto prípade len prostredníctvom komunity Steply. Nenájdeme tu Facebook, Twitter ani Instagram, no situáciu zachránil fakt, že aplikácia ukladá snímky do Galérie, kde môžeme využiť tradičné možnosti zdieľania.

android aplikacie Action Snap android aplikacie Action Snap android aplikacie Action Snap

Aplikácia Action Snap ponúka zaujímavé funkcie, no používateľské prostredie je už zastaralé a už rok sa neobjavila žiadna aktualizácia. V obchode Google Play sú dostupné dve verzie a ako iste tušíte, jedna je zdarma a druhá je platená. Free verzia obsahuje reklamu a nepodporuje predný fotoaparát, LED blesk a má menší počet efektov. PRO verzia samozrejme ponúka všetko čo chýba free verzii a odstraňuje reklamu. Za 2,99 € však v obchode Google Play nájdeme aj novšie a kvalitnejšie aplikácie, ktoré by v našich zariadeniach našli väčšie uplatnenie.

8.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+