MojAndroid

Platformovka Rayman je ďalším kultovým titulom, ktorý si pamätáme ešte ako malé deti. Pôvodná hra vyšla takmer pred dvoma desaťročiami a postupom času sa objavilo mnoho rôznych pokračovaní. Podľa informácií pripravuje herné štúdio Ubisoft novú verziu hry pre pre mobilné zariadenia s Androidom a iOS s názvom Rayman Fiesta Run, ktorá by sa mala do obchodu Google Play dostať už 7. novembra. Hra sa má stať pokračovaním pôvodného titulu pre Android – Rayman Jungle Run.

rayman-fiesta-run

Pripravovaná novinka nie je vytvorená pôvodným tímom vývojárov a iných špecialistov z oboru, takže sme zvedaví, či sa titul posunul k lepšiemu alebo naopak padne smerom nadol. Ubisoft zverejnil aj krátky developerský denník, aby umožnil hráčom nahliadnuť na to, čo nás čaká. Dúfame, že nás titul nesklame a ponúkne skvelú hratelnosť. Viac informácií prinesieme po zverejnení novinky v obchode Google Play. Očakáva sa, že hra sa bude predávať s rovnakou cenovkou, teda 2,49 €

AKTUALIZÁCIA: pôvodný článok bol publikovaný 25. októbra:

Tak ako nám bolo prisľúbené, herná novinka Rayman Fiesta Run od vývojárskeho štúdia Ubisoft bola zverejnená v obchode Google Play. Mobilní hráči a fanúšikovia Raymana si hru môžu zakúpiť za 2,69 € kliknutím na náš widget nižšie. Najskôr vám však odporúčame skontrolovať kompatibilitu s vašim zariadením. Náš účet nám totižto ukazuje, že si titul nezahráte na niektorých nových zariadeniach ako napríklad LG G2, Huawei Ascend P6, HTC Desire 601 a tiež aj starších Galaxy Note 2, Galaxy S3 mini a ďalších.

Verzia: 1.2.9
Aktuálna cena: 2,99 €
Verzia: 1.2.9
Aktuálna cena: 2,99 €

Zdroj: androidcommunity

7.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+