MojAndroid

Aj keď je ešte priskoro na dohady ohľadom nástupcu HTC One, neodpustíme si aby sme nenapísali o uniknutej fotografií, na ktorej sa údajne nachádza. Hoci v súčasnosti sa pozornosť upiera najmä na modely ako sú HTC One max či HTC One mini, určite vás zaujíma ako by mohol vyzerať nástupca HTC One. Ak môžeme veriť uniknutej fotografii, tak dizajn sa od súčasného modelu na prvý pohľad veľmi nezmení. No pamätajte, že toto môže byť len skorý prototyp zariadenia, ktoré na trh príde pravdepodobne až niekedy v 2. kvartáli budúceho roka.

M8Cover

Konštrukcia by sa podľa fotografií mala dočkať niekoľkých noviniek. HTC M8 bude aj naďalej vyrobený z hliníka, na rozdiel od svojho predchodcu má ponúknuť unibody konštrukciu, ktorá zo zadnej strany prechádza až dopredu.  Zdá sa teda, že nový M8 by mohol byť poskladaný len z jedného kusu materiálu, do ktorého sa vloží displej a ostatné komponenty. Pozornosť v nás vzbudil aj otvor nachádzajúci sa nad fotoaparátom. Jeho účel ostáva zatiaľ záhadou a môžeme sa len domnievať na čo bude slúžiť. Všimnite si tiež novej farby, ktorá ma modrý nádych.

Podobne ako pri dohadoch o Samsungu Galaxy S5 však berte aj tieto správy s rezervou. Nie je však vylúčené, že HTC sa vydá podobnou cestou ako Samsung, ktorý s ročným odstupom vydáva vlajkové lode s veľmi podobným dizajnom. Bude to aj prípad nového HTC M8? Nechajme sa prekvapiť.

Zdroj: androidcommunity

7.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+