MojAndroid

Sony vydáva na obchode Play ďalšiu aplikáciu, ktorá je určená pre majiteľov vlajkovej lode Sony Xperia Z1. Novinka s názvom Sony Motion ponúka funkciu pre vytváranie záberov v pohybe. Aplikácia teda po stlačení spúšte vytvorí statický snímok zostavený zo série záberov predmetu alebo osoby v pohybe. K tomuto účelu nakrúti krátke video s maximálnou dĺžkou 8 sekúnd, z ktorého sa vyberú momenty najlepšie vystihujúce daný okamih. Aplikovať je možné efekty, ako fade-in alebo fade-out, na výber tu však nájdete aj možnosť pohybujúci objekt úplne odstrániť alebo vytvoriť z neho animáciu v podobe  GIFu. Samozrejmosťou je potom možnosť zdieľania na sociálnych sieťach a v iných online službách.

Motion_Shot_-_Aplikácie_pre_Android_v_aplikácii_Google_Play Motion_Shot_2

Nová aplikácia majiteľov tohto smartfónu určite poteší. Sony ju umiestnil na obchode Play, čím sa uľahčia aj jej budúce aktualizácie. Navyše, dostupná je zadarmo. Za animované GIFy si však budete musieť priplatiť. Sony si za túto funkciu pýta 1,99$, k dispozícii je však len v niektorých krajinách, ako USA, Japonsko a Kanada. Nevidím žiadny dôvod prečo by mala byť funkcia takto regionálne obmedzovaná. Sony však prisľúbil, že ju čoskoro sprístupní aj v iných častiach sveta, takže neostáva nič iné len čakať.

Verzia: 2.1.9
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.1.9
Aktuálna cena: Zdarma

7.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+