MojAndroid

V najbližších rokoch sa máme skutočne na čo tešiť. Samsung totižto poodhalil svoje plány do budúcnosti a okrem plne rozkladateľných zariadení s flexibilnými displejmi, pripravuje aj ďalšie novinky.

samsung-display-slide

Tešiť sa môžeme na nové displeje s ultra vysokým rozlíšením. Pod ultra myslíme rozlíšenia na úrovni 2560 x 1440 zobrazovacích bodov, ktoré by sa do zariadení mohli dostať už v priebehu budúceho roka. V roku 2015 sa však rozlíšenie na smartfónoch ma znova zvyšovať a to až na hodnotu 4K, čo predstavuje 3840 x 2160 pixelov. Pri veľkosti displeja používaných na súčasných smartfónoch by to predstavovalo hustotu presahujúcu až 800 pixelov na palec štvorcový. Súčasne zariadenia ponúkajú displeje s hustotou do 500 ppi. Inou novinkou, ktorú Samsung pripravuje je vlastný ARM procesor. Tento by mal byť 64-bitový. Procesory od Qualcommu však bude vo svojich zariadeniach aj naďalej používať.

Zdroj: Sammobile

6.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+