MojAndroid

Google predstavil Android 4.4 KitKat s celým portfóliom nových funkcií a zmien. My sme sa im venovali na stránke a o tých najdôležitejších sa tak dočítate aj priamo na MojAndroid.sk. Ak by ste však chceli mať prehľad o všetkých možnostiach, ktoré KitKat ponúka, tak siahnite priamo po zdroji. Google totižto vydal vlastnú príručku pre Android 4.4. Táto je dostupná vo forme knihy v službe Google books, ktorá na Slovensku zatiaľ nefunguje. Záujemcovia si ju však môžu pozrieť aj online alebo stiahnuť ako PDF dokument, ktorý je možne bezproblémovo otvoriť na takmer ktoromkoľvek zariadení.

Android 4.4 KitKat_2 Android 4.4 KitKat_3 android 4.4 kitkat

Príručka k Androidu 4.4 KitKat vás na 53 stránách oboznámi s vlastnosťami systému, jeho funkciami a aplikáciami. Prevedie vás jednotlivými nastaveniami systému a ukáže ako sa v ňom pracuje. Nechýba sprievodca úvodným nastavením, ako ani vysvetlenie spôsobu ako sa na plochu pridávajú widgety či aplikácie. Je výborným pomocníkom pre úplných začiatočníkov, ktorý dostanú telefón s Androidom po prvýkrát. Má však jednu chybičku krásy a tou je absencia slovenského prekladu. Uspokojiť sa tak budete musieť len s anglickým textom.

via androidauthority

6.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+