MojAndroid

Už zajtra, v stredu 6. novembra, centrum Bratislavy ovládnu celebrity. Spoločnosť Samsung umožní fanúšikom Rytmusa, Zdenky Prednej, Fera Mikloška, Moniky Hilmerovej a Jara Bekra stretnúť sa s nimi a porozprávať o najnovšej mobilnej hračke, ktorú nosia vo vrecku či na ruke. Fanúšikovia sa môžu so svojimi idolmi odfotiť a fotku zdielať s priateľmi na Facebooku či Twitteri.

foto J Bekr_M Hilmerova

„Približne mesiac po uvedení našich noviniek GALAXY Note 3 a GALAXY Gear na slovenský trh sme sa rozhodli, že sprostredkujeme našim zákazníkom stretnutie s celebritami, s ktorými nemajú možnosť sa bežne stretnúť. Zároveň im chceme dať možnosť porozprávať sa s nimi o každodenných skúsenostiach s našimi technologickými novinkami,“ uviedol Ivan Kapec, produktový manažér divízie Telco spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. „Rozhodli sme sa pre možno netradičnú prezentáciu, ale verím, že sa bude všetkým páčiť a zároveň im urobí radosť. Osobnosti, ktoré sme oslovili sú tiež dôkazom, že naše produkty sú pre ľudí a nielen pre technologických nadšencov,“ dodal  Ivan Kapec.

foto Rytmus

To však nie je všetko. Prvých 30 fanúšikov Zdenky Prednej sa môže tešiť na jej nové CD, ktoré získajú aj s osobným venovaním, a možno sa im podarí ju presvedčiť, aby kúsok aj odspievala. Fero Mikloško si pre milovníkov módy pripravil odhalenie figurín, samozrejme aj s najzaujímavejšími návrhmi šiat s malým prekvapením. Jaro Bekr a Monika Hilmerová porozprávajú čo majú doma nové, ako sa Monike darí pri natáčaní seriálu a Jaro možno predvedie novú choreografiu. Rytmus sa zase nechá vyrušiť pri počúvaní ukážok pripravovaného albumu Kontrafaktu, s ktorými sa podelí so záujemcami. Fanúšikovia budú mať samozrejme možnosť sa so svojou celebritou aj odfotiť. Príďte sa porozprávať a odfotiť so svojím idolom aj vy!

Svoje celebrity môžete stretnúť v stredu 6. novembra medzi 12:00 až 14:00 na križovatke ulíc Ventúrska a Panská v podnikoch:

  • Vínimka: Rytmus
  • Štúr: Zdenka Predná
  • MONDIEU: Fero Mikloško
  • Fúz: Monika Hilmerová a Jaro Bekr
5.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+