MojAndroid

Po aktualizácii aplikácie Hangouts sa na novinky z dielní Googlu môžete tešiť aj v Gmaili. Zmeny sa týkajú predovšetkým spôsobu, akým sa zobrazuje e-mailové konverzácia. Táto teraz ide ruka v ruke s dizajnovými prvkami aplikácie s kartovým rozložením Google+. Aj tu teda nájdete jednotlivé e-maily rozložené do kariet, čo pridáva na ich prehľadnosti.

Gmail3 Gmail2 Gmail

Inými zmenami, ktoré Google prináša sú zaškrtávacie políčka pri viacnásobnom vyberaní e-mailov. Nakoniec, nový Gmail vás upozorní v tom prípade, ak je vypnutá automatická synchronizácia. Podobne, ako aplikácia Hangouts, ani Gmail vo verzii 4.6 zatiaľ nie je dostupný na slovenskom obchode Play. Môžete si ho však nainštalovať manuálne pomocou súboru APK.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

26.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+