MojAndroid

Oppo s blížiacim sa predstavením svojho fotomobilu Oppo N1 odhaľuje jeho hlavné prednosti. Medzi nimi by sa okrem výkonného hardvéru v podobe štvorjadrového procesoru Snapdragon 800, 2GB RAM a 5 palcového Full HD displeja mal objaviť samozrejme aj 12 alebo 16 Mpix snímač s xenónovým bleskom a technológiou Owl. Tá by mala zlepšiť kvalitu snímkov v horších svetelných podmienkach. Zdá sa však, že Oppo vo svojich dielnach nepripravoval len nový model smartfónu, ale aj nový modul fotoaparátu určeného pre mobilné zariadenia.

oppo-camera-lens-plugin-405x540

Nový modul by mal podľa dostupných informácií ponúknuť Sony CMOS senzor a optickú stabilizáciu. Prísť ma v dvoch verziách so 16 Mpix rozlíšením. Jedna bude disponovať 10-násobným optickým priblížením, tá druhá dokonca až 15-násobným. Zariadenie bude tiež podporovať WiFi a NFC. Oficiálne odhalenie modulu sa očakáva už o niekoľko dní v rovnaký deň, ako Oppo predstaví svoj fotomobil.

Zdroj: androidcommunity

30.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+