MojAndroid

Reproduktory dnešných mobilných zariadení sú limitované svojou veľkosťou, čo má za dôsledok horšie vlastnosti produkovaného zvuku. Ak ste niekde na párty, chate alebo inej akcii, Samsung ponúka funkciu s názvom Group Play, ktorá umožňuje prehrávať hudbu spustenú na jednom zariadení, súčasne aj na ďalších smartfónoch alebo tabletoch. Tá je však limitovaná len na Samsung zariadenia. Našťastie tu máme šikovného vývojára z fóra XDA developers, ktorý vytvoril veľmi podobné riešenie pre všetky zariadenia a nazval ho SoundSeeder.

Aplikácia je vytvorená na koncepte spomínaného Group Play, teda umožňuje zdieľanie hudby medzi zariadeniami. Zariadenie, ktoré zdieľa hudbu musí mať nainštalovaný Android vo verzii 4.1+, pričom zariadenia prijímajúce hudbu potrebujú len Android 2.2+. Prepojenie zariadení umožňuje zdieľaná Wi-Fi sieť, takže budete môcť pripojiť až 16 zariadení a ovládať ich hlasitosť a prehrávanie hudby.

Ďalšie vlastnosti:

  • plne funkčný prehrávač hudby
  • podpora pre mp3, mp4, m4a, aac, 3gp, ogg, flac
  • hudobná knižnica je rozdelená podľa albumov, autorov, názvu, priečinku, žánru, playlistu
  • automatické nájdenie prehrávača SoundSeeder  / prehrávanie cez WiFi
  • streamovanie hudby bez oneskorenia
  • podpora pre Android hotspot pre pripojenie zariadení
  • widgety na domovskú a uzamknutú obrazovku

Aplikáciu si môžete bezplatne stiahnuť v pôvodnom príspevku na fórach XDA developers kliknutím na tento odkaz alebo z obchodu Google Play pomocou nižšie uvedeného widgetu.

Verzia: 1.2.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.0
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: XDA

20.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+