MojAndroid

Spoločnosť Huawei predstavila koncom minulého mesiaca multimediálny tablet Huawei MediaPad 7 Vogue. Tak ako napovedá názov, tento model bol vybavený 7-palcovým displejom a možnosťou uskutočňovať hlasové hovory, podobne ako ASUS FonePad. Výrobca dnes oznámil príchod podobného modelu zameraného na mladú generáciu s názvom Huawei MediaPad 7 Youth.

Huawei MediaPad 7 Youth

V podstate sa jedná o ďalšie 7-palcové zariadenie, ktoré slúži ako tablet aj smartfón. Kapacitný displej má podporou technológie Multitouch až do 10 prstov, no Huawei bližšie nešpecifikoval rozlíšenie displeja (pravdepodobne sa jedná o 1024 x 600 pixelov). Podľa informácií je vybavený dvojjadrovým procesorom taktovaným na frekvenciu 1,6 GHz a “výkonným” grafickým čipom”. Tablet by mal byť schopný prehrať video obsah aj vo Full HD rozlíšení (1080p). K ďalším parametrom sa pripisuje prítomnosť bezdrôtovej technológie Wi-Fi, konektivita prostredníctvom HSPA+ ( až do 21 Mbps) a lítium-polymérová batéria o kapacite 4100mAh. Tablet váži slušných 350g a jeho hliníkové unibody telo je hrubé 9,9 mm. Prichádza s predinštalovaným  Androidom 4.1 Jelly Bean.

Zdroj: huawei

 

16.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+