MojAndroid

Robot Unicorn Attack je populárna online hra vytvorená firmou Adult Swim Games, ktorá sa zaradia medzi ostatné “nekonečné behačky” a len za prvý týždeň zaznamenala 1 milión hraní. Takýto úspech si vyžiadal vytvorenie mobilnej verzie hry, ktorá sa dostala do AppStore a obchodu Google Play. Neskôr sme sa dočkali aj rôznych iných modifikácii hry a len nedávno bolo vypustené druhé pokračovanie s názvom Robot Unicorn Attack 2. Nová verzia zakladá na úspechu originálu, no ponúka väčšiu stabilitu a lepšiu hrateľnosť.

Robot Unicorn Attack 2 Android hry

V titule Robot Unicorn Attack 2 ovládate jednorožca pomocou dvoch tlačidiel na ľavej (jump) a pravej (dash) strane obrazovky. Podobne, ako v každej nekonečnej behačke aj v tomto prípade je vašim cieľom nahrať čo najvyššie skóre a plniť rôzne úlohy, ktoré dávajú hráčom motiváciu zahrať si hru znova a znova. Na ceste za úspechom sa stretnete s dúhovými obručami, veľkými monštrami, vesmírnymi veľrybami, kryštámi alebo armádou jednorožcov. To všetko v zaujímavom prostredí, ktoré vás metie a zvádza z cesty.

Robot Unicorn Attack 2 Android hry Robot Unicorn Attack 2 Android hry Robot Unicorn Attack 2 Android hry

V prípade, že ste fanúšik prvej verzie populárnej hry Robot Unicorn Attack, pokračovanie vás určite nesklame. Hra je v obchode Google Play dostupná zadarmo, takže rozhodne stojí aspoň za vyskúšanie. Hry zadarmo sú však známe prítomnosťou reklamy, čo je znateľné aj v tomto prípade. Tie však nemajú až taký otravný vplyv a je možné ich jednoducho ignorovať.  Stiahnuť si ju môžete kliknutím na nižšie uvedený widget.

Verzia: 1.8.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.8.5
Aktuálna cena: Zdarma

15.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+