MojAndroid

Bluebox Security Scanner

Až 99% Android zariadení je ohrozených tzv. Master Key chybou operačného systému, tvrdí spoločnosť Bluebox Security. Aplikácia Bluabox Security Scanner po nainštalovaní do vášho zariadenia zistí, či je ohrozené alebo či dokonca neobsahuje aj aplikáciu alebo hru s týmto škodlivým kódom.

bluebox2 bluebox

Floating Touch

Floating Touch je špeciálne tlačidlo zobrazené vždy navrchu operačného systému Android, ktoré je možné premiestňovať podľa vlastného uváženia. Obsahuje niekoľko najviac používaných prepínačov funkcií Androidu a tiež zoznam všetkých aplikácií. Navyše umožňuje aj vytvorenie vlastného adresára s aplikáciami a prepínačmi podľa vlastného výberu.

floating2 floating

Verzia: 3.1.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.1.1
Aktuálna cena: Zdarma

Scientific 7 Minute Workout

Aplikácia Scientific 7 Minute Workout je postavená na úplne odlišnom prístupe k cvičeniu. Pretože mnoho ľudí si nenájde čas navštevovať fitnes centrá a splniť tak odporúčané postupy, vedci prišli s intenzívnym 7 minútovým tréningom, podľa ktorého bola založená aj táto aplikácia. (Scientific 7 Minute Workout: Sprievodca krátkym intenzívnym cvičením)

scientific2 scientific

Uninstaller

Spoločnosť AVG Technologies predstavila novú aplikáciu AVG Uninstaller pre Android, ktorá slúži na sledovanie a odinštalovanie nežiadúcich aplikácií. Mala by tak pomôcť uvoľniť priestor, zlepšiť výkon, či predĺžiť chod zariadenia na batériu. (AVG Uninstaller poradí, ktoré aplikácie odinštalovať)

uninstaller2 uninstaller

Control Center

Nainštalujte si Androidovskú verziu notifikačného centra konkurenčnej platformy iOS 7. Aplikácia Control Center obsahuje aj piate tlačidlo v spodnej časti, ktoré po stlačení otvorí GameCenter, rovnako napodobňujúci iOS. Ten však odporúča partnerské aplikácie a hry na stiahnutie. (Control Center: Kópia ovládacieho centra z iOS 7)

control1 control2

Erase History.GO

Plugin pre GO TaskManager EX, ktorý slúži ako nástroj na mazanie histórií v niekoľkých rôznych aplikáciach, ako napríklad internetový prehliadač, história hľadania v Google Play alebo v Gmaili. Umožňuje tiež vymazanie správ a histórie volania starších ako 3 mesiace.

history2 history

Custom Beam LWP

Ak sa vám páčia živé pozadia s tématikou bublín, ktoré nájdete aj v zariadeniach spoločnosti Google pod názvom Beam, tak potom určite neváhajte a nainštalujte si živé pozadia Custom Beam. Pozadie si môžete prispôsobiť podľa seba, nastaviť je možné jeho farby, rýchlosť animácie, uhol pohybu bublín, či počet pohybujúcich sa čiar. Navyše, farba pozadia sa môže meniť podľa aktuálnej kapacity batérie.

beam beam2

Web of Cam

Premeňte svoj smartfón na bezpečnostnú kameru a sledujte čo sa deje napríklad v izbe vášho dieťaťa z ktoréhokoľvek miesta v dome s pokrytím WiFi. K funkčnosti prenosu potrebujete dve Android zariadenia s nainštalovanou aplikáciou – jedno bude použité ako kamera, druhé pre pozeranie videa.

kamera2 kamera

Verzia: 3.1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.1.0
Aktuálna cena: Zdarma

Dolphin: Dropbox Add-on

Plugin pre obľúbený internetový prehliadač Dolphin Browser, ktorý môže automaticky uploadovať stiahnuté súbory priamo do vášho Dropbox adresára. K svojim stiahnutým súborom tak budete mať prístup všade tam, kde máte nainštalovaný Dropbox s vašim účtom.

dolphin2 dolphin

Verzia: 1.3.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.3.1
Aktuálna cena: Zdarma

MEGA

Nové cloudové úložisko Mega ponúka  aplikáciu pre Android zariadenia, ktorá vám umožní uložiť si na webe až 50 GB vašich súborov zadarmo. (Mega vám dá 50 GB cloudu pre váš Android zadarmo)

mega2 mega

13.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+