MojAndroid

Po včerajšej správe o nových funkciách pripravovaného fotoaparátu Sony Xperia Honami prichádza dnes ďalšia. Členovi známeho XDA fóra sa podarilo naportovať aplikáciu fotoaparátu zo systémového obrazu Honami. Funkcie, ktoré nová verzia ponúka sú tak momentálne dostupné aj pre ostatných majiteľov zariadení Xperia Z, Xperia ZL a Xperia Tablet Z.

Náš tip
Sony Honami bude natáčať 4K video, príde s aktualizovaným UI

rgj3

Na inštaláciu módu kamery budete potrebovať jedno z vyššie menovaných zariadení s rootovskými právami a nahraným custom recovery. Ak spĺňate tieto podmienky, tak ďalší postup je veľmi jednoduchý. Stačí flashnúť zip súbor s módom, vymazať cache a používateľské dáta v nastaveniach smartfónu. Podmienkou je aj prítomnosť Stock ROM s Androidom 4.2.2. Mód prináša funkcie z Xperie Honami, ktoré zahŕňajú napríklad rozšírenú realitu, nové UI a ďalšie.

cpxb

Sony Honami má prísť na trh s 20 Mpix fotoaparátom s podporou natáčania 4K videa a novým používateľským prostredím TimeScape. Poháňať ju má Snapdragon 800 s 2GB RAM a prítomný má byť aj 5 palcový Full HD displej. Podrobné špecifikácie nájdete v článku => Sony i1 Honami: High-end na ktorý sa oplatí počkať?

w0o1 zbes

Zdroj: xda

2.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+