MojAndroid

O smartfóne Sony Honami sme v predchádzajúcom období popísali toho už veľa. Objavili sa prvé fotografie a k dispozícii je aj kompletný zoznam technických parametrov. Novinka od Sony zaujme nielen svojim výkonným hardvérom so štvorjadrovým procesorom Snapdragon 800, ale aj snímačom o rozlíšení 20 Mpix. Smartfón by mal podľa najnovších správ prísť aj s novým používateľským prostredím a dozvedeli sme sa niečo nové aj o použitom fotoaparáte.

Honami-SS

Na verejnosť unikol systémový obraz Sony Honami, ktorý prezrádza niekoľko detailov o pripravovanej vlajkovej lodi. Ponúknuť by mala nové používateľské prostredie, vrátane novšieho launcheru, zoznamu aplikácií a tiež nových verzií aplikácií, ako je napríklad Walkman. Vylepšenia sa dočkali aj mini aplikácie, ktoré umožnia používateľovi pracovať s niekoľkými naraz spustenými mini aplikáciami súčasne. Nová je aj softvérová klávesnica.

Honami-SS1

Asi najzaujímavejším je zistenie, ktoré odhaľuje schopnosti 20 Mpix fotoaparátu Sony Honami. Vďaka súboru build.prop v systémovom obraze smartfónu sa zistilo, že má obsahovať podporu pre natáčanie 4K videa (rozlíšenie 4000×2000 px). Ponúknuť má aj niekoľko módov rozšírenej reality.

Honami-SS2

Kedy bude novinka Sony Honami predstavená zatiaľ nevieme povedať, niektoré zdroje sa však domnievajú, že by to mohlo byť už 4. júla na mediálnej udalosti v Paríži. Na tejto ma Sony verejnosti odhaliť novú Sony Xperiu Z Ultra, no možno sa dočkáme aj uvedenia Sony Honami. Nechajme sa prekvapiť.

Zdroj: androidauthority

1.7.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+