MojAndroid

Boat Browser je menej známy alternatívny internetový prehliadač pre Android, ktorý nepatrí medzi tie najrozšírenejšie, čo je určite škoda, nakoľko sa jedná o prekvapujúco dobrý a komplexný browser pre naše zariadenia. Jeho rozšíreniu na Slovensku však možno napomôže aj jeho nedávna lokalizácia do slovenčiny.

Boat Browser

V Google Play sa objavila nová verzia tohto vydareného prehliadača, s číselným označením 5.7. Medzi najvýznamnejšie novinky v aktuálnej verzii patrí zbrusu nový download manažér, optimalizované zalamovanie textu a vyriešený problém s neočakávaným ukončovaním prehliadača na niektorých CyanogenMod ROMkách.

Pre nás najvýznamnejšou zmenou je však plná lokalizácia prehliadača do slovenčiny. Všetky texty, nastavenia a nápoveda sú tak po novom v slovenčine a zrozumiteľné aj pre používateľov, ktorí nie sú jazykovo až tak podkutí. Pri zbežnej prehliadke prehliadača sa nám preklad javí ako veľmi kvalitný, nenašli sme žiadne nedostatky, nesprávne preložené, alebo nepreložené texty.

Celkovo je Boat Browser rýchly, intuitívny a dobre vybavený internetový prehliadač s mnohými funkciami. Jeho prednosťou je tiež prehľadné zobrazovanie stránok na kartách a ich plynulé zoomovanie a posúvanie. Nechýba ani ovládanie gestami či hlasom, praktický „výsuvný“ bočný panel, režim celej obrazovky, prehľadná úvodná karta so záložkami, prehrávanie flashových videí a mnoho iného. Boat Browser je navyše široko prispôsobiteľný pomocou rôznych motívov a doplnkov. Ak hľadáte dobrý internetový prehliadač a ešte ste nevyskúšali Boat Browser, skúste mu dať šancu a možno vás príjemne prekvapí:-)

Verzia: 8.7.8
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 8.7.8
Aktuálna cena: Zdarma

26.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+