MojAndroid

Ak hľadáte herný titul, v ktorom budete bojovať proti zločincom, tak potom je Sniper Shooter ideálnou voľbou. Tentokrát však nebudete bojovníkom za spravodlivosť s bohatým arzenálom zbraní. Naopak, vaším hlavným nástrojom spravodlivosti bude ostreľovačka. Úspech misie bude záležať na vašej presnosti a niekedy aj šikovnosti.

snipershooter

Sniper Shooter už po prvom spustení pôsobí jednoduchým dojmom. Stlačením tlačidla play sa dostanete do menu s výberom levelov, ktoré sa hraním postupne odomykajú. V hre sú momentálne k dispozícii 4 levely, z ktorých každý obsahuje 5 misií. Po ich splnení sa odomkne ďalší level, pričom autor hry sa rozhodol ďalšie levely postupne sprístupniť 19, 21 a 25. júna. Ďalšie pripravuje.

Každá misia obsahuje popis úlohy vysvetľujúci, koho máte odstrániť. K jej splneniu tak musíte vedieť aj trochu po anglicky. Keď už sa pustíte do plnenia svojej úlohy, zamierte hľadáčikom ostreľovačky na cieľ a dotykom prsta na obrazovke vystreľte. Zasiahnutím jedného alebo viacerých cieľov je misia dokončená a vy pokračujete ďalej. Cieľ sa môže pohybovať a na sťaženie úlohy sa po ulici môžu pohybovať aj náhodní okoloidúci. Tých nemôžete zastreliť, inak misia končí a vy musíte začať od začiatku. Mierenie sa realizuje naklonením zariadenia do strán a v niektorých leveloch budete musieť pri mierení počítať aj s vetrom a vzdialenosťou.

Sniper Shooter_2 Sniper Shooter_1

V hre za výbornú streľbu a presné mierenie získavate aj peniaze, ktoré budete potrebovať na lepšiu zbraň. Táto je pri prechode do vyšších levelov nutnosťou a pokiaľ si na ňu nezarobíte, tak sa ďalej nedostanete. Jednotlivé misie si môžete ale zopakovať, takže ak sa vám po prejdení levelu na prvýkrát nepodarilo získať dostatok financií, tak si ho môžete zopakovať.

Sniper Shooter_4 Sniper Shooter_1

Hra sa nám po chvíľke hrania veľmi zapáčila a určite ju odporúčame aspoň vyskúšať. Na Google Play je dostupná úplne zadarmo a neobsahuje ani žiadne reklamy alebo skryté vnútroherné nákupy. Dúfame, že autor bude postupne pridávať aj ďalšie levely a misie. Sniper Shooter si môžete stiahnuť prostredníctvom nižšie uvedeného widgetu.

Verzia: 2.9.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.9.2
Aktuálna cena: Zdarma

20.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+